Θυμίαμα Ορχιδέα από το Ιερό Κελί των Αγίων Αρχαγγέλων, γιατί είναι τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο; 1′

Θυμίαμα Ορχιδέα από το Ιερό Κελί των Αγίων Αρχαγγέλων, γιατί είναι τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο; 1′

Το θυμίαμα με άρωμα ορχιδέα από το Κελί των Αγίων Αρχαγγέλων στο Άγιον Όρος, είναι ιδιαίτερο και ξακουστό παντού για την υψηλή ποιότητα και καθαρότητά του.

Δεν μοιάζει με κανένα άλλο θυμίαμα με άρωμα ορχιδέας που κάνουν οι Ιερές Μονές ή τα άλλα Ιερά κελιά.

Αυτό συμβαίνει γιατί έχει μερικά πράγματα που τηρούν με αυστηρότητα οι μοναχοί.

Ο τρόπος άλεσης τους λιβανιού που είναι η πρώτη ύλη, η καθαρότητά του και βέβαια ο τρόπος που ζυμώνονται το άρωμα με το λιβάνι αργά και αρκετή ώρα.

Το λιβάνι με το άρωμα γίνεται σαν ζύμη, όμως η ποσότητα του αρώματος είναι συγκεκριμένη μέχρι να μπορεί να απορροφήσει το λιβάνι όλο το άρωμα και να το κρατήσει.

Η μεγάλη περιεκτικότητα του σε άρωμα (140 γρ/Κιλό) και ότι έχει ποτιστεί βαθιά το λιβάνι, είναι το μυστικό που το κάνουν να διατηρεί το άρωμά του όσο καίει το κάρβουνο.

Όσο για το ιδιαίτερο άρωμα, θα πρέπει να θυμόμαστε πως το λιβάνι έχει έντονο άρωμα και έλαια από μόνο του, που αναμιγνύονται κατά την καύση με άτακτο τρόπο μαζί με το άρωμα ορχιδέας.

Γι’ αυτό είναι τόσο διαφορετικό από τα υπόλοιπα αφού σχεδόν κάθε λεπτό βγαίνει και διαφορετική αναλογία ευωδίας.

Θυμίαμα Ορχιδέα, Μοναστηριακο λιβανι, Μοσχοθυμιαμα τιμη, Χειροποιητο μοσχοθυμιαμα, Θυμίαμα τιμή, Θυμιαμα θεσσαλονικη, Σετ θυμιαματοσ, Θυμιαμα καρβουνακια, Αγιορειτικα θυμιαματα, ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΘΥΜΙΑΜΑ, καρβουνοθυμίαμα ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥαπολύτως φυσικό προϊόνχειροποίητοχωρίς, ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥαπολύτως φυσικό προϊόνχειροποίητοχωρίς εύφλεκτες, ΠΟΡΦΥΡΙΟΥαπολύτως φυσικό προϊόνχειροποίητοχωρίς εύφλεκτες ύλες, αυθεντικό καρβουνοθυμίαμα ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥαπολύτως φυσικό, το αυθεντικό καρβουνοθυμίαμα ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥαπολύτως, πωλείται το αυθεντικό καρβουνοθυμίαμα ΓΕΡΟΝΤΟΣ, φυσικό προϊόνχειροποίητοχωρίς εύφλεκτες ύλες Η, cole Ορχιδέα Κεχριμπάρι και Θυμίαμα, grace cole Ορχιδέα Κεχριμπάρι και, Ορχιδέα Κεχριμπάρι και Θυμίαμα Καθημερινή, Κεχριμπάρι και Θυμίαμα Καθημερινή Λουτρό, Θυμίαμα Καθημερινή Λουτρό και Αφρόλουτρο, Αφρόλουτρο με ορχιδέα κεχριμπάρι και, Καρβουνοθυμίαμα Γέροντος Πορφυρίου, με ορχιδέα κεχριμπάρι και θυμίαμα, tom ford black orchid, τις ιδιότητες του, το πρώτο άρωμα