Σχετικά με Εμάς

Θέλουμε να φτάσει η μέρα που όλοι ο άνθρωποι θα μπορούν εύκολα να βρουν και να προμηθευτούν τα αγνά και υψηλής ποιότητας Μοναστηριακά προϊόντα. Να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι την ορθοδοξία και να γνωρίσουν τα δεκάδες οφέλη ψυχικά και υλικα που μπορεί ένα άνθωπος να έχει από τον ορθόδοξο Μοναχισμό.

Στόχος μας

Σχετικά με την Αγορά Μοναστηριακών Προϊόντων

Να φέρνουμε προϊόντα από το σύνολο των Ιερών Μονών της Χώρας, ώστε να μπορεί ένας καταναλωτής να προμηθεύεται τα προϊόντα που έχει δει στα Μοναστήρια που έχει επισκεφθεί ή έχει μάθει για εκείνα. Είναι ένας στόχος που θα πετύχουμε πολύ σύντομα.

0

Μοναδικοί Πελάτες

Ικανοποιημένοι πελάτες

Έτος Ίδρυσης 2019

Το Κατάστημά άνοιξε

Η Αποστολή μας

Παροχή στους καταναλωτές των αληθινών προϊόντων που παράγονται στις Ιερές Μονές της Χώρας και όχι αντίγραφα αυτών των προϊόντων.

Σιγουρευόμαστε ότι είναι τα αυθεντικά αφού τα προμηθευόμαστε απευθείας από τις Μονές. Πάντα σε χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα.

Διασφαλίζουμε την Αυθεντικότητα των Προϊόντων

Τα προϊόντα που έχουμε στο κατάστημά μας είναι μόνο όσα παράγουν οι μονές και προέρχονται από τα Διακονήματα των Μοναχών.

Παίρνουμε τα προϊόντα κατευθείαν από τις Μονές και είμαστε βέβαιοι ότι προέρχονται από εκεί.

Ακούμε τους Πελάτες μας

Πολλοί από εκείνους μας διδάσκουν

Είναι αρκετοί οι πελάτες που εξυπηρετούμε και αγοράζουν χρόνια προϊόντα από Μοναστήρια. Έτσι κι Εμείς επωφελούμαστε από την εμπειρία τους και μας κατευθύνουν ώστε να βρούμε αγνά και παραδοσιακά προϊόντα

0

Οι Μονές και τα Κελιά

Αυξάνονται συνεχώς, όσο περνάει ο καιρός.

Προσωπικό

Η επιχείρηση είναι οι άνθρωποί της

Προσπαθούμε το προσωπικό μας, να είναι κατάλληλα καταρτισμένο ώστε να βοηθά του πελάτες σε ότι χρειάζονται.

Papanastasiou Marios

Τμήμα Προμηθειών