Σχετικά με Εμάς

Σχετικά με Εμάς

Καλώς Ήλθατε

Τα προϊόντα που έχουμε στο κατάστημά μας είναι μόνο όσα παράγουν οι μονές και προέρχονται από τα Διακονήματα των Μοναχών. Παίρνουμε τα προϊόντα κατευθείαν από τις Μονές και είμαστε βέβαιοι ότι προέρχονται από εκεί.

asasa

Το όραμα μας

Σχετικά με Εμάς. Θέλουμε να φτάσει η μέρα που όλοι ο άνθρωποι θα μπορούν εύκολα να βρουν και να προμηθευτούν τα αγνά και υψηλής ποιότητας Μοναστηριακά προϊόντα. Να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι την ορθοδοξία και να γνωρίσουν τα δεκάδες οφέλη ψυχικά και υλικα που μπορεί ένα άνθωπος να έχει από τον ορθόδοξο Μοναχισμό.

Η Αποστολή μας

Παροχή στους καταναλωτές των αληθινών προϊόντων που παράγονται στις Ιερές Μονές της Χώρας και όχι αντίγραφα αυτών των προϊόντων. Σιγουρευόμαστε ότι είναι τα αυθεντικά αφού τα προμηθευόμαστε απευθείας από τις Μονές. Πάντα σε χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα.

Στόχος μας

Να φέρνουμε προϊόντα από το σύνολο των Ιερών Μονών της Χώρας, ώστε να μπορεί ένας καταλωτής να προμηθέυεται τα προϊόντα που έχει δει στα Μοναστήρια που έχει επισκεφθεί ή έχει μάθει για εκείνα. Είναι ένας στόχος που θα πετύχουμε πολύ σύντομα.

3

Πρότυπες Υπηρεσίες ΑμεΑ

120

Προϊόντα

7

Ιερές Μονές

200

Ευχαριστημένοι πελάτες

Μέλη της Ομάδας

Είμαστε μία ομάδα, με ισχυρή θέληση και σεβασμό στο συνάνθρωπο

Papanastasiou Ioannis

Διευθύνων

Papanastasiou Marios

Σύμβουλος Ανάπτυξης

Henri Haxhiu

Developer

Evangelos Dimakarakos

Σύμβουλος Οικονομικής Διαχείρισης