Σχετικά με Εμάς

Θέλουμε να φτάσει η μέρα που όλοι ο άνθρωποι θα μπορούν εύκολα να βρουν και να προμηθευτούν τα αγνά και υψηλής ποιότητας Μοναστηριακά προϊόντα. Να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι την ορθοδοξία και να γνωρίσουν τα δεκάδες οφέλη ψυχικά και υλικα που μπορεί ένα άνθωπος να έχει από τον ορθόδοξο Μοναχισμό.

Σχετικά με Εμάς
Στόχος μας

Σχετικά με την Αγορά Μοναστηριακών Προϊόντων

Αναζητούμε συνεχώς νέα Προϊόντα, δοκιμάζουμε και συγκεντρώνουμε μοναστηριακά  ποιοτικά εργόχειρα από μοναχούς και μοναστήρια του Αγίου όρους.

Το πρωταρχικό μέλημα των μοναχών είναι τα πνευματικά τους καθήκοντα. Όμως υπάρχει και το διακόνημα για να παραχθούν προϊόντα για το Μοναστήρι. Τα μοναστηριακά προϊόντα παράγονται χωρίς βιασύνη και μόνο κατά το Διακόνημα τους.

Για τον λόγο αυτό διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες ή μπορεί να έχουμε ανα περιόδους έλλειψή στα προϊόντα . Η καλά διατηρημένη γνώση του παρελθόντος μπολιασμένη με αγάπη Θεού και μεράκι ανθρώπινο είναι η μοναδική συνταγή όλων αυτών που παρουσιάζουμε στον κατάστημά μας.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη που έχουμε στα μοναστηριακά προϊόντα οδήγησε την αναζήτησή μας και σε άλλα ορθόδοξα μοναστήρια της Ελλάδος.

Ότι πραγματικά καλό ποιοτικό και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ βρούμε, θα έχει σίγουρα θέση στο κατάστημά μας

0

Μοναδικοί Πελάτες

Ικανοποιημένοι πελάτες

Έτος Ίδρυσης 2019

Το Κατάστημά άνοιξε

Η Αποστολή μας

Παροχή στους καταναλωτές των αληθινών προϊόντων που παράγονται στις Ιερές Μονές της Χώρας και όχι αντίγραφα αυτών των προϊόντων.

Σιγουρευόμαστε ότι είναι τα αυθεντικά αφού τα προμηθευόμαστε απευθείας από τις Μονές. Πάντα σε χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα.

Διασφαλίζουμε την Αυθεντικότητα των Προϊόντων

Τα προϊόντα που έχουμε στο κατάστημά μας είναι μόνο όσα παράγουν οι μονές και προέρχονται από τα Διακονήματα των Μοναχών.

Παίρνουμε τα προϊόντα κατευθείαν από τις Μονές και είμαστε βέβαιοι ότι προέρχονται από εκεί.

Ακούμε τους Πελάτες μας

Πολλοί από εκείνους μας διδάσκουν

Είναι αρκετοί οι πελάτες που εξυπηρετούμε και αγοράζουν χρόνια προϊόντα από Μοναστήρια. Έτσι κι Εμείς επωφελούμαστε από την εμπειρία τους και μας κατευθύνουν ώστε να βρούμε αγνά και παραδοσιακά προϊόντα

0

Οι Μονές και τα Κελιά

Αυξάνονται συνεχώς, όσο περνάει ο καιρός.

Προσωπικό

Η επιχείρηση είναι οι άνθρωποί της

Προσπαθούμε το προσωπικό μας, να είναι κατάλληλα καταρτισμένο ώστε να βοηθά του πελάτες σε ότι χρειάζονται.

Papanastasiou Marios

Τμήμα Προμηθειών