ΙΕΡΑ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

14 Products

 • Λαμπάδα Αναστάσιμη Αγίου Όρους καθαρό κερί 42εκ
  6,50 

  Λαμπάδα Αναστάσιμη Αγίου Όρους καθαρό κερί 42εκ. Αγιορείτικη Πασχαλινή λαμπάδα από αγνό μελισσοκέρι. Η Πασχαλινή λαμπάδα στολίζεται με κομψά σχέδια λουλουδιών και έχει στην μέση σχέδιο με λουλούδι. Ένα μοναδικό δώρο για εσάς και τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Η λαμπάδα από μελισσοκέρι δεν καπνίζει και δεν στάζει στάζει, αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι καθαρό το κερί

 • Θυμίαμα Αγιαννανίτικο 500γρ Ιερό Κελί Εισοδίων της Θεοτόκου
  26,00 

  Θυμίαμα Αγιαννανίτικο 500γρ Ιερό Κελί Εισοδίων της Θεοτόκου. Το Ιερό Κελί Εισοδίων της Θεοτόκου, υπάγεται στη Ιερά Σκήτη Αγίας Άννας, βρίσκεται στο κάτω άκρο της νοτιοδυτικής πλευράς του Αγίου Όρους. Οι Διατηρούν αυστηρά τις φυσικές ευωδίες και εκκλησιαστικές συνθέσεις που χρησιμοποιούσαν οι εκκλησίες και τα μοναστήρια επί Βυζαντίου.

 • Μοσχοθυμίαμα Αγίας Άννας
  48,00 

  Μοσχοθυμίαμα Αγίας Άννας Ιερό Κελί Εισοδίων της Θεοτόκου 1kg. Οι Μοναχοί έχουν πολυετή παράδοση στην παρασκευή θυμιάματος, αφού αποτελεί το βασικό τους εργόχειρο στο διακόνημά τους.

 • Λαμπάδα Αγιορείτικη Πασχαλινή 42εκ από Μελισσοκέρι
  6,50 

  Λαμπάδα Αγιορείτικη Πασχαλινή 42εκ από Μελισσοκέρι. Αγιορείτικη Πασχαλινή λαμπάδα από αγνό μελισσοκέρι. Η Πασχαλινή λαμπάδα στολίζεται με κομψά σχέδια λουλουδιών και έχει στην μέση τον λευκό Σταυρό. Ένα μοναδικό δώρο για εσάς και τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Η λαμπάδα από μελισσοκέρι δεν καπνίζει και δεν στάζει στάζει, αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι καθαρό το κερί.

 • Πασχαλινή Αγιορείτικη Λαμπάδα από Μελισσοκέρι 42εκ
  6,50 

  Πασχαλινή Αγιορείτικη Λαμπάδα από Μελισσοκέρι 42εκ. Αγιορείτικες πασχαλινές λαμπάδες από αγνό μελισσοκέρι από το Ιερόν Κελίον Εισοδίων της Θεοτόκου στο Άγιον Όρος. Η Πασχαλινή λαμπάδα στολίζεται με κομψά σχέδια λουλουδιών και έχει στη μέση καλαθάκι με πασχαλινά αυγά! Ένα μοναδικό δώρο για εσάς και τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Η λαμπάδα από μελισσοκέρι δεν καπνίζει και δεν στάζει στάζει, αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι καθαρό το κερί.

 • Αγιορείτικη Πασχαλινή Λαμπάδα 42εκ Out of Stock
  6,50 

  Αγιορείτικη Πασχαλινή Λαμπάδα 42εκ. Αγιορείτικες πασχαλινές λαμπάδες από αγνό μελισσοκέρι από το Ιερόν Κελίον Εισοδίων της Θεοτόκου στο Άγιον Όρος. Η Πασχαλινή λαμπάδα στολίζεται με κομψά σχέδια λουλουδιών και έχει στην μέση εξωκλήσι. Ένα μοναδικό δώρο για εσάς και τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Η λαμπάδα από μελισσοκέρι δεν καπνίζει και δεν στάζει στάζει, αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι καθαρό το κερί.

 • Πασχαλινή Λαμπάδα Αγίου Όρους από μελισσοκέρι 42εκ
  6,50 

  Πασχαλινή Λαμπάδα Αγίου Όρους από μελισσοκέρι 42εκ. Αγιορείτικη Πασχαλινή λαμπάδα από αγνό μελισσοκέρι. Η Πασχαλινή λαμπάδα στολίζεται με κομψά σχέδια λουλουδιών και έχει στην μέση τον Σταυρό. Ένα μοναδικό δώρο για εσάς και τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Η λαμπάδα από μελισσοκέρι δεν καπνίζει και δεν στάζει στάζει, αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι καθαρό το κερί.

 • Κεραλοιφή Κρυολογήματος Out of Stock
  8,00 

  Κεραλοιφή Κρυολογήματος και Μυϊκών Πόνων 30ml. Ανακουφίζει το σώμα από τα συμπτώματα του κρυολογήματος, καθώς και από τους πόνους των μυών και των αρθρώσεων.

 • Θυμίαμα Αγίας Άννας
  1,80 

  Θυμίαμα Αγίας Άννας 15 γρ Αγιορείτικο. Από το Ιερό Κελί Εισοδίων της Θεοτόκου.

 • Μοσχοθυμίαμα Αγιορείτικο κασετίνα 15 αρώματα Σκήτη Αγίας Άννας
  16,00 

  Μοσχοθυμίαμα Αγιορείτικο κασετίνα 15 αρώματα Σκήτη Αγίας Άννας. Το κάθε κουτάκι ζυγίζει 15 γρ. Σετ σε πρακτική συσκευασία με θυμίαμα.

 • Κηραλοιφή για συγκάματα μωρού 30 ml
  8,00 

  Κηραλοιφή για συγκάματα μωρού 30 ml. Καθημερινή φροντίδα και περιποίηση για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, μετά την αλλαγή πάνας ή μετά από το μπάνιο.

 • Κηραλοιφή Αντιγήρανσης Αγιορείτικη 30ml
  8,00 

  Κηραλοιφή Αντιγήρανσης Αγιορείτικη 30ml. Τα συστατικά έλαια και βότανα που περιέχει ενυδατώνουν και τονώνουν τους ταλαιπωρημένους ιστούς δέρματος του προσώπου.

 • Μοσχοθυμίαμα Αγίου Όρους 50γρ Ιερό Κελί Εισοδίων της Θεοτόκου
  4,00 

  Μοσχοθυμίαμα Αγίου Όρους 50γρ από το Ιερό Κελί Εισοδίων της Θεοτόκου, το οποίο αποτελεί εδώ και δεκαετίες το βασικό εργόχειρο διακόνημα των Μοναχών. Διατηρούν αυστηρά τις φυσικές ευωδίες και εκκλησιαστικές συνθέσεις που χρησιμοποιούσαν οι εκκλησίες και τα μοναστήρια επί Βυζαντίου.

 • Αγιορείτικο Λιβάνι
  7,50 

  Αγιορείτικο Λιβάνι 100γρ Ιερό Κελί Εισοδίων της Θεοτόκου. Διατηρούν αυστηρά τις φυσικές ευωδίες και εκκλησιαστικές συνθέσεις.