
Πως ανάβουμε σωστά το καρβουνάκι στο λιβάνισμα
Πως ανάβουμε σωστά το καρβουνάκι στο λιβάνισμα. Σύντομος Οδηγός 1′
Για να καίγεται σωστά το λιβάνι, να διαρκεί περισσότερο το κάρβουνο και να μην σβήνει αμέσως χρειάζεται να προσέχουμε στο άναμμα του.
Το καρβουνάκι για να ανάψει σωστά πρέπει να πάρουμε μία μικρή τσιμπίδα να το κρατήσουμε κάθετα και να το ανάψουμε από την μεριά που κοιτάει στο πάτωμα.
Τοποθετούμε το καρβουνάκι κάθετα στο θυμιατό ώστε να αρπάξει φωτιά από κάτω προς τα επάνω.
Μόλις αρπάξει όλο φωτιά το φυσάμε δύο φορές για να πυρώσει καλά, έπειτα το τουμπάρουμε με την εσοχή που κάνει να κοιτάει προς τα επάνω.
Μέσα στην εσοχή τοποθετούμε 4 – 5 κομματάκια λιβάνι. Αν το λιβάνι είναι αυθεντικό αγιορείτικο δεν χρειάζεται παραπάνω κομματάκια.
Το Αυθεντικό Αγιορείτικο Λιβάνι ευωδιάζει έντονα χωρίς να ενοχλεί τον λαιμό και διαρκεί το άρωμα μέχρι να σβήσει το κάρβουνο σε αντίθεση με αυτά του εμπορίου που βρωμάνε μετά από 5 λεπτά.
Δείτε το αναλυτικό βίντεο
Related Products
-
Άκαπνα καρβουνάκια Βηθλεέμ 27mm
Price range: 0,50 € through 5,50 € -
Θυμίαμα Αγιορείτικο Κατουνάκια 1Kg
59,00 € -
Θυμίαμα Αγιορείτικο Κατουνάκια 500γρ Ησυχαστήριο Αγ. Αικατερίνης
30,00 € -
Θυμίαμα Αγίου Όρους 200γρ Κατουνάκια
13,50 €