Πως ανάβουμε σωστά το καρβουνάκι στο λιβάνισμα. Σύντομος Οδηγός 1′

Πως ανάβουμε σωστά το καρβουνάκι στο λιβάνισμα. Σύντομος Οδηγός 1′

Για να καίγεται σωστά το λιβάνι, να διαρκεί περισσότερο το κάρβουνο και να μην σβήνει αμέσως χρειάζεται να προσέχουμε στο άναμμα του.

Το καρβουνάκι για να ανάψει σωστά πρέπει να πάρουμε μία μικρή τσιμπίδα να το κρατήσουμε κάθετα και να το ανάψουμε από την μεριά που κοιτάει στο πάτωμα.

Τοποθετούμε το καρβουνάκι κάθετα στο θυμιατό ώστε να αρπάξει φωτιά από κάτω προς τα επάνω.

Μόλις αρπάξει όλο φωτιά το φυσάμε δύο φορές για να πυρώσει καλά, έπειτα το τουμπάρουμε με την εσοχή που κάνει να κοιτάει προς τα επάνω.

Μέσα στην εσοχή τοποθετούμε 4 – 5 κομματάκια λιβάνι. Αν το λιβάνι είναι αυθεντικό αγιορείτικο δεν χρειάζεται παραπάνω κομματάκια.

Το Αυθεντικό Αγιορείτικο Λιβάνι ευωδιάζει έντονα χωρίς να ενοχλεί τον λαιμό και διαρκεί το άρωμα μέχρι να σβήσει το κάρβουνο σε αντίθεση με αυτά του εμπορίου που βρωμάνε μετά από 5 λεπτά.

Πως ανάβουμε σωστά το καρβουνάκι

Δείτε το αναλυτικό βίντεο

πως αναβω το θυμιατο, πως αναβουμε το καρβουνακι, Που πεταμε το θυμιαμα, θυμιαμα πως γινεται, καρβουνακι θυμιαματος, πως μπορω να καψω λιβανι χωρις καρβουνακι, Εσκασε το καρβουνακι στο θυμιατο, Θυμιαμα αρωματα, να αλλάξετε την ενέργεια στο, Πώς να αλλάξετε, πρόσωπα εκείνα που πιθανόν, φύγει τα πρόσωπα εκείνα, Μαθαίνω την Ορθόδοξη Πίστη Επεισόδιο, στο σπίτι μας, Βήμα, Δημήτριος Παπαγιαννόπουλος dimpapvideos, αλλάξετε την ενέργεια στο σπίτι, Πώς πρέπει να λιβανίζουμε σωστά, πρέπει να λιβανίζουμε σωστά στο, λιβανίζουμε σωστά στο σπίτι μας, να λιβανίζουμε σωστά στο σπίτι, σπίτι μας Πώς, Όταν ξυπνήσουμε το πρωί και, λιβάνι είναι ένα από τα, καρβουνακια για λιβανι, καρβουνακια λιβανι, καρβουνάκια θυμιάματοσ, καρβουνακια για θυμιαμα, καρβουνακια θυμιαματοσ κατασκευη, καρβουνακια θυμιαματοσ jumbo,
καρβουνακια θυμιαματοσ θεσσαλονικη, καρβουνακια θυμιαματοσ βηθλεεμ,
καρβουνακι θυμιαματοσ, καρβουνακια θυμιαματοσ ακαπνα, καρβουνακια θυμιαματοσ,
καρβουνακια θυμιαματοσ skroutz, καρβουνακια θυμιαματοσ χονδρικη,