Αγιορείτικη Σαλάτα με Κρίταμο Ιεράς Μονής Ξενοφώντος 2′

Αγιορείτικη Σαλάτα

Αγιορείτικη Σαλάτα με Κρίταμο Ιεράς Μονής Ξενοφώντος

*Αρτύσιμη

Καλοκαιρινή Σαλάτα που είναι ένα ολόκληρο γεύμα ιδίως το καλοκαίρι. Δεν μας ζεσταίνει και συνδυάζεται εκπληκτικά με το Τσίπουρο από το Άγιο όρος

2 κριθαροκουλούρες (κρητικούς ντάκους)

3 μέτριες ντομάτες + 1 ακόμα τριμμένη

1 μέτριο αγγούρι

1/2 πράσινη πιπεριά

1 μικρό ξερό κρεμμύδι

10-15 ελιές

8-10 κλωνάρια κρίταμο τουρσί

2 κ. γλ. κάππαρη

τυρί φέτα

ελαιόλαδο

ρίγανη

αλάτι

Προχωράμε στην Εκτέλεση της Συνταγής

Αφού έχουμε όλα τα παραπάνω υλικά

Total Time: 15 minutes

Κριθαροκουλούρες

Βρέχουμε ελαφρώς τις κριθαροκουλούρες κάτω από τη βρύση και τις σπάμε με τα χέρια μας σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα, αλατίζουμε και ανακατεύουμε
.Δημιουργική Μαγειρική

Κόβουμε τα Λαχανικά

Κόβουμε τις ντομάτες, το αγγούρι, το κρεμμύδι και την πιπεριά πάνω από τις κουλούρες και αλατίζουμε.Παραδοσιακή σαλάτα

Τελιώνουμε την Συνταγή

Ρίχνουμε την κάππαρη, τις ελιές, τη φέτα κομμένη σε κύβους. Πασπαλίζουμε γενναία με ρίγανη και τέλος βάζουμε τα κρίταμα και το ελαιόλαδο
.Χωριάτικη με Κρίταμο τελος